Omstillingsanlæg – Nye muligheder samme opgave

I stort set alle virksomheder er der brug for at kommunikere pr. telefon. På trods af indtoget af elektronisk kommunikation i dagligdagen er der stadig behov for at ringe. Mængden af telefonopkald er selvfølgelig faldet og meget kommunikation foregår i dag via mail, chat og lignende.

Uanset hvordan og hvor meget vi benytter de digitale muligheder, er virkeligheden faktisk, at et omstillingsanlæg stadig er vigtigt for en virksomhed. Den primære opgave, er som tidligere, at samle telefonien i et fælles knudepunkt, hvorfra der kan modtages og omstilles kald. Til gengæld kan et moderne omstillingsanlæg også samle andre fælles ressourcer mellem medarbejderne. Netop det faktum gør, at dagligdagen bliver mere enkel, end vi tidligere oplevede med et omstillingsanlæg.

Den bagved liggende teknologi har i særdeleshed ændret sig væsentligt de senere år. I tidernes morgen var det helt og holdent analog telefoni som var eneste mulighed i et omstillingsanlæg. I dag er der helt andre digitale muligheder; ISDN som efterhånden har nogle år på bagen og nu IP telefoni som er fremtidens teknologi. Hvordan tingene ser ud om 10 år kan vi selvfølgelig kun gætte på. Men et omstillingsanlæg vil i en eller anden udstrækning altid være aktuelt.

Dette indlæg blev udgivet i Teknik. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Omstillingsanlæg – Nye muligheder samme opgave

  1. Laila skriver:

    Ja, udviklingen går godt nok stærkt, så det er jo slet ikke til at følge med mere.

    Heldigvis foregår mere og mere kommunikation pr. mail osv.
    Jeg hører folk tale om firmafon som skulle være det nye digitale omstillingsbord, hvor man som små virksomheder kan have flere indgange, men nemt få dækket sine behov. Jeg har dog ikke selv prøvet det, så kan ikke anbefale det, men man kan da prøve det hvis man har lyst :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>